Referat - Adio Ringo - analiza

Categorie
Referate Romana
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
401
Etichete
adio, ringo, analiza
Descarcari
289
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Caliman Andreea Corina
Cls-aVII-aB




Adio Ringo - analiza




Politist,scriitor si documentarist,Colonelul Traian Tandin a publicat aproape 50 de carti si ascris aproape 40 de scenarii de film.In toate lucrarile sale,faptele relatate sunt reale.Fost redactor-sef al revistei Politia Romana a scris continuu sute de articole in toate publicatiile de specialitate, iar acum povesteste in cotidiane nationale.
De doua zile ploua cu galeata. Micu astepta telefonul capitanului Roman pentru a putea pleca in misiune.Telefonul suna.Era Alina sotia lui Micu.Aceasta ii incuraja si il ruga pe Ringo sa nu il scape pe criminal.Curios Micu intreba daca a venit medicul de la Sibiu pentru a o consulta pe Nada. Alina la informat ca Nada nu va avea o sarcina prea usoara. Nu a durat mult ca dupa ce a terminat convorbirea cu Alina a sunat comandantul.In drum spre masina toti vecinii se minunau de cat de ascultator era Ringo si il incurajau.Ajunsi la masina Micu ii lua hamul din gura si il indemna sa se urce in masina.Dupa doua ore de mers masina se opri in fata postului de politie.In masina urca capitanul Roman.
In cele din urma ajunsi la scoala din satul Pietricica localnici au fost chemati pentru ai mobiliza in cautarea criminalului.Dupa ce politisti au terminat ce aveau de spus o femeie le-a spus politistilor ca in urma cu patru ore cand era la camp un om a iesit dintro capita cu fan si avea un cutit in mana care a intrebato incotro e satul.Femeia l-a descris avand in jur de 1,80 m,circa 40 de ani,slab,purta un fas maro si pantaloni inchisi la culoare.Descrierile femei corespundeau cu cele a altor sateni.Inainte sa plece femeia le-a dat politistilor o batista imbibata cu sange care apartinea criminalului.Micu o lua si o pune intr-o punga,apoi toata lumea iesi afara si incepu cautarea.
Satenii sau impartit in grupuri si au pornit prin padure sa il caute iar Micu,Iancu si comandantul iau dat lui R


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org