Referat - Analiza SWOT a S.C. Bere Craiova S.A.

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
1467
Etichete
analiza, swot, bere, craiova
Descarcari
885
Nota
0 / 10 - 0 voturi

ANALIZA SWOT A S.C. BERE CRAIOVA S.A.
PLANUL REFERATULUI
1. Introducere
2. Analiza SWOT – prezentare teoretica
3. ANLIZA SWOT A S.C. BERE CRAIOVA S.A.
3.1. Istoricul si profilul S.C. BERE CRAIOVA S.A.
3.2. Structura organizatorica a S.C. BERE CRAIOVA S.A.
3.3. Puncte tari
3.4. Puncte slabe
3.5. Oportunitati
3.6. Amenintari
4. Concluzii
5. Bibliografie

1. INTRODUCERE
În economia moderna, firmele reprezinta „forta motrica” a progresului, a dezvoltarii, sunt cele ce asigura necesarul de supravietuire al societatii.
Studiind firmele, evidentiem polarizarea acestora în doua categorii: unele care obtin succese apreciabile, prospera si se dezvolta constant, iar altele care se lupta cu greu pentru supravietuire sau înregistreaza performante economico-financiare modeste.
Examinarea factorilor care determina succesul sau esecul unei firme (afaceri), a determinat cearea unor metodologii specifice de analiza si diagnosticare a activitatii firmei (afacerii). Managementul strategic este procesul prin care o firma poate obtine efecte materializate în cresterea semnificativa a performantelor sale, în consolidarea pozitiei ei pe piata si anume prin elaborarea, implementarea si controlul strategiei firmei în vederea realizarii misiunii asumate si asigurarii avantajului competitiv.
Formularea strategiei firmei este procesul prin care managementul firmei defineste misiunea ei strategica, deduce obiectivele strategice necesare realizarii misiunii, alege strategia adecvata atingerii obiectivelor si precizeaza modalitatile punerii în opera a acesteia.
Luarea deciziilor strategice privind definirea misiunii firmei, stabilirea obiectivelor strategice si a strategiei necesare atingerii lor, aplicarea planului care materializeaza strategia respectiva, se bazeaza pe un amplu proces de analiza si evaluare a mediului de actiune a firmei, a situatiei competitivitatii ei în acest mediu si a situatiei firmei, a capacitatii acesteia de a înfrunta schimbarile produ


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org