Referat - Arpechim Pitesti

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
322
Etichete
arpechim, pitesti
Descarcari
267
Nota
0 / 10 - 0 voturi


ARPECHIM Pitesti


ISTORICUL FIRMEI

ARPECHIM Pitesti este un complex petrochimic fondat in 1964 prin construirea unei fabrici de negru de fum.
In anul 1967 au fost infiintate ca unitati distincte: Rafinaria Pitesti, Combinatul Petrochimic Pitesti, Centrala Termica si de Termoficare.
In acelasi an, s-a realizat unificarea Combinatului Petrochimic cu Uzina Negru de Fum, iar in 1971 Rafinaria Pitesti a fost integrata in Combinatul Petrochimic, rezultand un complex de, productie si economic integrat cu puternice legaturi reciproce tehnologice si de operare, S.C. ARPECHIM S.A. Pitesti.
Dupa anii 1975-1976, ARPECHIM a devenit o unitate puternica, o complexa platforma petrochimica.
In 1977 a fost infiintata Societatea Nationala a Petrolului „PETROM” S.A. o societate puternica, moderna si complet integrata, una dintre sucursalele sale fiind ARPECHIM Pitesti.
ARPECHIM este o unitate puternica, cea mai mare si mai complexa platforma petrochimica din Romania, un nume recunoscut pe plan intern si international.
Angajata in procesul de retehnologizare si business reengineering, ARPEGHIM are implementat sistemul calitatii si este prima companie din Romania care foloseste un regim de productie 5 module ale sistemului informatic pentru administratie si management, integrat.
Prioritatea si interesul ARPECHIM in momentul de fata o reprezinta CALITATEA deosebita a produselor si serviciilor sale, crearea si pastrarea unor relatii parteneriale solide, realizarea unui dialog deschis cu clientii si beneficiarii sai, grija pentru mediul inconjurator si pentru diminuarea poluarii determinate fie de procesele tehnologice, fie de folosirea produselor.





PIATA DE DESFACERE

Pe piata externa, ARPECHIM s-a impus in special cu produsele: benzine, motorine ecologice, polietilena de mica densitate, polietilena de mare densitate, acrilonitril, cianura de sodiu, negru de fum si hidrocarburi aromatice.
Pentru desfasurarea activitatilor comerciale, sunt organizate compartimen


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org