Referat - Backstreet boys

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
309
Etichete
backstreet, boys
Descarcari
202
Nota
0 / 10 - 0 voturi




Adolescentele dau navala oriunde se duc ei . La concertele lor , fetele lesina în masa . Admiratoarele iau cu asalt hotelurile, posturile de radio si magazinele de discuri pentru ai zari macar o clipa .
Nu , nu e vorba despre Beatels sau New Kids on the Block…. Sau Take That . Ei sunt BACKSTREET BOYS, grupul R&B pop cu stil inconfundabil .
Armoniile lor vocale originale , prezenta scenica frapanta si frumusetea lor masculina i-au propulsat pe cei (fosti) cinci necunoscuti în lumea superstarurilor internationale .
Backstreet Boys au fani în toata lumea. Hiturile lor , între care se numara :“ We’ve Got it Goin’ On” , “ Quit Palyin’ Games” , “ Get Down” , “I’ll Never Break Your Heart” , “ The Shape of your Heart” , “Droawing”…… au fost si sunt in vârfurile topurilor nationale . Albumul care poarta numele grupului a câstigat discul de aur în 11 tari si pe cel de platina în alte 15 . S-au vândut 70 milioane de albume în 30 de tari .
BSB au primit o multime de premii, inclusiv European MTV Viewer’s Choice (1996-2001).Dupa ce au cucerit publicul de peste Ocean, baietii s-au simtit pregatiti sa revina acasa în S.U.A .
Mult asteptatul lor album de debut în S.U.A , a ajuns pe piata în cara anului 1997 . Este un amestec de hip-hop , soul si balade pasionale si cuprinde toate hiturile lor europene, precum si piese noi…continuând pâna în present .
Faimoasa trupa este alcatuita din : inteligentul , seriosul si maturul Kevin Richardson, 30 de ani; petrecaretul fara grijii A.J.McLean, 24 de ani; jokerul trupei, care vorbeste cu un dulce accent sudic, Brian Littrell, 27 de ani ; cel mai tânar BSB si cel mai mare hot de inimi, Nick Carter, 21 de ani ; pasionatul amator de dans si de povesti romantioase, Howie Dorough , 29 de ani .













Totul a început în 1993 la Orlando , statul Florida, un oras cunoscut pentru parcul de distactii Disney World . Tinerii interpreti A.J. , Howie si


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org