Referat - Campania Alfa Nistru

Categorie
Referate Marketing
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
374
Etichete
campania, alfa, nistru
Descarcari
256
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Campania Alfa Nistru


Societatea pe Actiuni “Alfa Nistru” reprezinta una din cele mai performante si moderne întreprinderi din Republica Moldova care prelucreaza fructe, legume si pomusoare, si este situata în partea de nord a tarii în municipiul Soroca un centru important în aspect cultural si istoric, la hotar cu Republica Ucraina. în decursul a 40 de ani de activitate, SA “Alfa Nistru” s-a transformat dintr-o sectie de conserve într-o Asociatie de Producere, ce include fabrica de conserve si Centrul de Deservire a Fermierilor cu 2500 ha pamînturi arabile arendate.
SA “Alfa Nistru” produce si realizeaza productie conservata din legume, fructe si pomusoare. Asortimentul constituie aproximativ 40 de denumiri.
Compot, gem, dulceata;
Sucuri naturale din fructe, pomusoare în ambalaj “Tetra – Pak”;
Suc natural de rosii în ambalaj “Tetra – Pak”;
Legume marinate;
Mazare verde conservata;
Porumb dulce conservat;
Suc de mere concentrat.
Un aspect important al activitatii întreprinderii îl constituie cresterea si realizarea fructelor, legumelor, pomusoarelor proaspete si de asemenea puietilor si rasadului.
Politica S.A. "Alfa-Nistru" o constituie fabricarea produselor ecologic pure de o calitate înalta din materie prima nemodificata genetic, care corespund standardelor internationale si cerintelor clientilor si realizarea lor la preturi avantajoase pentru cumparatori.
Drept dovada a calitatii înalte a productiei servesc decoratiile si mentiunile obtinute la expozitiile regionale si internationale.
Factorii ce asigura calitatea productiei SA “Alfa Nistru”:
Calitatea superioara a materiei prime utilizate în procesul de producere, o mare parte a carei este crescuta de companie însasi;
Calitatea superioara a apei naturale utilizata, întrebuintata în procese de producere;
Tehnologiile avansate;
Controlul efectiv al productiei de catre laboratorul întreprinderii;
Experienta si competenta specialistilor întreprinderii;
Utilizarea ambalajului, etichetelor performante.


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org