Referat - Crearea unei baze de date

Categorie
Referate Informatica
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
535
Etichete
crearea, unei, baze, date
Descarcari
316
Nota
0 / 10 - 0 voturi




Crearea unei baze de date
Microsoft Access furnizeaza trei metode pentru a crea o baza de date Access (baza de date Microsoft Access: O colectie de date si obiecte (cum ar fi tabele, interogari sau formulare) care sunt corelate cu un anumit subiect sau scop. Motorul baza de date Microsoft Jet gestioneaza datele.).
O baza de date se poate crea utilizând expertul Baza de date. Expertul permite alegerea unuia dintre sabloanele predefinite si particularizarea sa într-o anumita masura. El creeaza apoi un set de tabele, interogari, formulare si rapoarte, precum si un panou de comutare pentru baza de date. Tabelele nu contin nici un fel de date. Aceasta metoda se utilizeaza daca unul dintre sabloanele predefinite corespund îndeaproape cerintelor.
Crearea unei baze de date utilizând un Expert Baza de date
Expertul baze de date se utilizeaza pentru a crea într-o singura operatiune tabelele, formularele si rapoartele necesare pentru tipul de baza de date ales— este cea mai usoara cale de creare a unei baze de date. Expertul ofera optiuni limitate de particularizare a bazei de date.
Faceti clic pe Nou din bara de instrumente.
În panoul de activitate Fisier nou, sub Sabloane, faceti clic pe Pe computerul meu.
Pe fila Baze de date, faceti clic pe pictograma pentru tipul bazei de date pentru care doriti creare, si apoi clic pe OK.
În caseta de dialog Fisier Baza de date noua, precizati un nume si o amplasare pentru baza de date, si apoi clic pe Creare.
Urmati instructiunile din Expertul Baze de date.

Daca utilizati Access 2003, se pot cauta sabloane pentru Access în . Descarcarea unui sablon este cea mai rapida cale de a crea o baza de date. Urmati aceasta metoda daca ati gasit un sablon care corespunde îndeaproape cerintelor dvs. Un sablon este un fisier baza de date Access (*.mdb) care cuprinde tabele, interogari, formulare si rapoarte. Tabelele nu contin nici un fel de date. Dupa deschiderea bazei de date, aveti posibilitatea sa particularizati baza de date si obiectele


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org