Referat - Cresterea curcilor de performanta

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
343
Etichete
cresterea, curcilor, performanta
Descarcari
220
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Cresterea curcilor de performanta

Avantajele cresterii curcilor
? Alegând carnea de curca aveti posibilitatea obtinerii unei alimentatii dietetice, deoarece aceasta carne are un continut redus de grasime în comparatie cu alte specii de animale. Bogata în proteine, gustoasa, si frageda este considerata o carne rafinata fiind apreciata de consumatori foarte pretentiosi din tarile cu un standard de viata ridicat.
? Carnea de curca se poate vinde în preajma ,, Sarbatorilor de Craciun „ cu un pret avantajos pentru cei care se ocupa de producerea acestui sortiment de carne. În unele tari, ca de exemplu Anglia, pentru 87 % din englezi, Craciunul nu ar fi Craciun fara traditionalul ,,curcan fript”.
Cititi mai jos pentru a vedea de ce carnea de curca ar trebui sa fie alegerea numarul 1 pentru o alimentatie rationala.
Grasimea: carnea de curcan are un continut redus de grasime; 100 gr. piept de curcan fara piele contine doar 155 cal si 1,6 gr. grasime.
Proteina: portie medie de carne de curcan (100 gr) furnizeaza 22,6 gr. proteina jumatate din necesitatile zilnice a unei femei si aproape jumatate a unui barbat; contine toti aminoacizii esentiali în proportie strâns corelata cu necesitatile corpului nostru.
Minerale: carnea de curcan este o sursa buna de zinc necesar pentru un sistem imunitar sanatos, pentru vindecarea taieturilor si zgârieturilor; zincul de asemenea produce mai multe enzime în corpul nostru implicate în metabolismul lipidelor, proteinelor si carbohidratilor; o portie medie de carne de curcan furnizeaza 20% din necesarul zilnic de zinc a unui barbat sau a unei femei. Contine de asemenea P, K, Mg, Fe.
Vitaminele: carnea de curcan contine vitaminele complexului B în special niacina (vit PP) care este implicata în transformarea carbohidratilor în energie, în functia nervoasa si în digestie; si vitamina B12 necesara producerii globulelor rosii împiedicând anemia, o portie medie furnizând necesarul zilnic de vit. B12 unei femei si unui barbat în întregime; portie


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org