Referat - Ontario Canada

Categorie
Referate Geografie
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
334
Etichete
ontario, canada
Descarcari
200
Nota
0 / 10 - 0 voturi


ONTARIO (CANADA)



Scurt istoric:
Ontario se întinde pe aproximativ 1 milion de kilometri patrati.
Este mai mare decât Texasul sau decât Germania si Franta la un loc. Este cu adevarat imens!
Toate încasarile sau profiturile de pe urma vânatorii sau pescuitului sunt folosite numai pentru întretinerea si protejarea animalelor salbatice. Acest lucru se realizeaza redirectionând toate fondurile într-unul special.
Unul dintre obiectivele managerilor de la Ministerul de Resurse Naturale din Ontario este acela de a spori sansele de vânatoare.
În ultimii ani, sezonul de vânat elani cu arcul s-a marit, iar numarul de sezoane pentru vânat caprioare a crescut, s-au deschis sezoanele pentru curcani salbatici si pentru cocosi de munte.

Ontario - locul unde vânatorii vin sa-si hraneasca sufletul
S-ar putea sa fie o caprioara cu coada alba, sau sunetele unui cocos de munte sau un elan cel care stârneste vânatorul din interiorul omului. Sau ar putea fi un curcan salbatic sau formatia V a gâstelor. Oricare ar fi motivul pentru care acest vânator din interiorul nostru se trezeste la viata, sunt sanse mari sa-l gasiti în Ontario.
Diversele, si vastele habitate salbatice ale acestor locuri încânta orice om ce trece pe acolo si, mai mult, acestea vorbesc direct cu sufletul vânatorului.
În Ontario, larga varietate de oportunitati lasa omul sa vâneze ceea ce doreste; posibilitatile sunt nelimitate.

Elanul (Alces alces)
Scurta istorie a elanilor
Elanii sunt uriasi. Pe la jumatatea toamnei, un pui nascut în primavara poate ajunge pe la 180 kg. O femela elan, care este în general mai mica decât masculul, ajunge la 363 kg. Un mascul cântareste aproximativ 636 kg iar lungimea coarnelor sale ajunge la 1,5 metri. Cu toate acestea, pâna si un mascul se poate strecura în liniste în padure, lasând doar câteva urme.
Elanii se înmultesc pentru prima data la vârsta de 2 ani si jumatate. Femela va ramâne cu puiul sau puii nascuti un an întreg.
O persoana straina care vrea sa vâneze


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org