Referat - Plan de afaceri - produse de panificatie

Categorie
Referate Management
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
549
Etichete
plan, afaceri, produse, panificatie
Descarcari
360
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Plan de afaceri – produse de panificatie

Capitolul I - Definirea obiectivului, a coordonatelor juridice si comerciale ale afacerii

1. Domeniul de activitate al afacerii propuse

S.C. MALVINA S.R.L., cu un capital subscris de 10.000.000 lei a fost înfiintata în 5 aprilie 1999 si este înmatriculata în Registrul Comertului cu numarul R 11500871. Firma are sediul în Brasov strada Unirii numarul 5 si este proprietatea a 2 asociati, fiecare detinând 50% din partile sociale.
Firma are ca obiect principal de activitatea obtinerea de produse de panificatie si vânzarea acestora prin intermediul magazinelor proprii. În primul an de functionare, brutaria a avut urmatoarele rezultate financiare: o cifra de afaceri medie de 15.000.000 lei lunar, o rata a profitului brut lunar de 15%, rata lichiditatii este foarte buna. Firma a contractat un credit comercial pe termen scurt care a fost integral rambursat în anul 2001, iar în prezent nu are nici un credit în derulare.
Pentru a reinvesti profitul acumulat în acesti 3 ani de activitate, intentionam sa dezvoltam activitatea firmei în domeniul obtinerii de produse de panificatie.
Ne propunem – în prima etapa – sa obtinem un contract care sa presupuna aprovizionarea cu pâine si alte produse de panificatie a taberelor din Sinaia, Predeal si Busteni. În a doua etapa intentionam sa extindem activitatea productiva în domeniul realizarii produselor de patiserie.
Consideram ca aceasta afacere are reale sanse de reusita deoarece exista o cerere în crestere pentru produsele pe care le vom oferi, pozitia geografica asigura o baza larga de aprovizionare cu materii prime si exista posibilitati de desfacere ridicate datorita retelei relativ limitate de asemenea produse în zona.

2. Obiective

Ne propunem ca dupa obtinerea acestui contract:
Sa marim productia de pâine pentru a satisface necesarul dorit
Sa ne cream o clientela stabila
Sa atingem un grad de utilizare a capacitatii de productie


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org