Referat - Plan de afaceri - proiect educatie antreprenoriala

Categorie
Referate Management
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
1277
Etichete
plan, afaceri, proiect, educatie, antreprenoriala
Descarcari
373
Nota
0 / 10 - 0 voturi







PLAN DE AFACERI
PROIECT-EDUCATIE ANTREPRENORIALA











NITICA ANA-MARIA
CLASA a X-a E










PLAN DE AFACERI


Descrierea afacerii
produsul: detergent pentru spalare manuala si detergentul pentru spalare automata. Produsul va aduce nou faptul ca atat detergentul pentru spalare manuala cat si cel pentru cea automata curate petele in profunzime inclusive cu apa rece. Totodata produsul are deja incorporate in componenta ( formula ) balsamul de rufe. In consecinta consumatorul dobandeste doua produse la prêt de unu.
Denumirea produsului: CLEAN STARTS ( a fost aleasa aceasta denumire pentru a sugera beneficiarului ca deabea acum incepe cu adevarat spalarea perfecta ). Denumirea aleasa este in engleza( o limba de circulatie internationala ) in vederea promovarii ulterioare a produsului si pe pietele internationale.
Pozitia pe piata: produsul intra deja pe o piata saturata care asteapta explozia “noului”. Avantajele fata de restul de competitori sunt date de oferirea unui produs mai bun ( curate mai bine + balsamul de rufe ) la un pret mai mic, avand in vedere ca numarul competitorilor in acest domeniu este foarte mare.
Obiective pe termen lung:
imbunatatirea gamei de produse deja existente, in maxim un an de la inceperea activitatii.
lansarea unei game de produse de curatat pentru uz casnic, in maxim trei ani de la inceperea activitatii.
promovarea produselor pe pietele internationale, in maxim cinci ani de la inceperea activitatii.
Planul de marketing
piata tinta: toate categoriile de clienti ( inclusive cei din mediu rural – pentru care apa calda este un efort ). Din studiile de piata efectuate s-a constatat ca acest produs este foarte asteptat datorita pretului energiei electrice si al imposibilitatii scoateri petelor in casa.
strategii de marketing:
vanzarea produsului v-a fii organizata prin distribuitori autorizati pentru fiecare judet in parte. Distribuitorii ( sefi de vanzari ) vor avea din partea firmei la dispozitie un autoturism, mostre de produs,


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org