Referat - Plan de afaceri SC Ambient SRL

Categorie
Referate Management
Data adaugarii
acum 4 ani
Afisari
458
Etichete
plan, afaceri, ambient, srl
Descarcari
291
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Plan de afaceri - S.C. AMBIENT S.R.L.


CAPITOLUL 1 – SCURT ISTORIC
S.C. AMBIENT S.R.L. este o firma de comert cu capital integral privat care are ca obiect de activitate comercializarea de obiecte decorative.
Firma este o Societate cu Raspundere Limitata si are un singur actionar care este si managerul general al firmei.
Obiectivul principal al firmei într-o prima faza este sa patrunda pe piata obiectelor decorative si sa se mentina, pentru ca apoi sa se extinda, deschizând noi magazine atât în Bucuresti cât si în alte orase din tara.
S.C. AMBIENT S.R.L. pune pe primul plan în desfasurarea activitatii sale clientul si satisfacerea într-o cât mai mare masura a dorintelor si nevoilor sale, lozinca sa fiind: “Clientul nostru, stapânul nostru”.


CAPITOLUL 2 – PREZENTAREA SOCIETATII
2.1. MANAGEMENTUL
AMBIENT este o Societate cu Raspundere Limitata al carui patron este si managerul general al societatii. Acesta se va ocupa de toate problemele operationale, comerciale si manageriale ale firmei.
Managerul general va fi cel care va adopta deciziile referitoare la activitatea societatii. Deciziile se vor baza aproape în exclusivitate pe experienta si capacitatea decizionala a managerului general.

2.2. PERSONALUL
Personalul necesar magazinului este urmatorul:
Manager: 1
Managerul general al S.C. AMBIENT S.R.L. a absolvit Facultatea de Finante, ASE, Bucuresti si detine o specializare în management (MBA).
Contabil: 1
Acesta va fi angajat cu contract de colaborare, pe baza experientei si a capacitatii profesionale. Este absolvent al Facultatii de Contabilitate, ASE.
Designer: 1
Acesta va fi angajat cu contract de colaborare. A absolvit Facultatea de Arte Plastice, sectia design.
Vânzatoare: 2
Cu acestea societatea va încheia contracte de munca pe perioada nedeterminata. În vederea angajarii, este necesar ca vânzatoarele sa aiba studii medii, experienta în acelasi domeniu de activitate pentru a le putea oferi clientilor informatii care sa-i ajute în alegerea obiectului dorit


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org