Referat - Politica-expresia desavarsita a iudaismului

Categorie
Referate Diverse
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
324
Etichete
politicaexpresia, desavarsita, iudaismului
Descarcari
247
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Motto:”Un Popor,Un Imperiu,Un Conducator”.


Politica-expresia desavarsita a iudaismului



Educatie…cultura…civilizatie.Iata cateva elemente definitorii pentru o natiune.Dar cum s-ar putea dezvolta o natiune fara politicieni? Fara cei care incearca din rasputeri sa scoata corabia romaneasca din mocirla?Ce s-ar intampla daca am fi oficial o tara de tip anarhist?Ce inseamna drepturile omului?Dar dreptul la opinie?
Este evident faptul ca nu fac referire la conducerea kominternista de dupa 1945 care spre stupoarea mea si a altora continua sa conduca pana si in ziua de astazi.
De-a lungul timpului au fost expuse mai multe doctrine politice,toate ajungand la guvernare in diferite tari:s-au dus pe rand: liberalismul sau comunismul.
Liberalismul poate fi definit printr-un singur cuvant:toleranta.Romanii au si o zicala:”Sotul este tolerant cu sotia/sotia este tolerant cu sotul.Cum se cheama casa lor?Casa de toleranta!”.Acesti liberali au amagit omul de rand…mintindu-i ca au drepturi…sau ca votul lor conteaza.Ceea ce nu au spus liberalii…este faptul ca omul mai are si datorii…si polite de platit celor care l-au subjugat.
Comunismul,derivat din marxism-leninism a avut un impact urias la nivelul tarilor din estul Europei,insa datorita aplicarii ei proaste de-a lungul istoriei cat si a conducaturilor cu iq-uri subunitare gen Dej sau Ceausescu a cazut si acesta.Nimic de mirare daca ne gandim ca promotorii lui au fost sovieticii.
Din pacate,de absolut fiecare data cand cineva vine cu masuri de rigoare pentru a trece peste un anumit obstacol vine un alticineva si il distruge…
Asa a fost si cazul Reichului.Proclamat oficial in 1933 atunci cand NSDAP-ul a castigat alegerile in Germania,Reichul a avut un impact imediat.Scopul sau a fost acela de a reuni sub un singur imperiu,asemeni Imperiului Roman toata populatia alba de pe intinsul Europei si al Americii.Era cat se poate de evident faptul ca poporul german suferise cumplit ca urmare a primului razboi mondial si ca tratatul


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org