Referat - Robin Hood

Categorie
Referate Romana
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
2259
Etichete
robin, hood
Descarcari
399
Nota
0 / 10 - 0 voturi

Robin Hood
De Henry Gilbert


In acest minunat roman,Henry Gilbert prezinta viata unui om foarte curajos si care avea un adevarat spirit al dreptatii.
Acest om a fost proscris pe nedrept,adica a fost alungat din tara si oricine putea sa-l omoare neputand fi pedepsit.Robin avea si o iubita pe nume Marian pe care dupa mai mult timp o salveaza,se casa toreste cu ea cununandu-i un calugar pe nume Taica Tuck si o ia cu el in padure.
Robin avea si o armata de vreo 20 de oameni pe care ii salvase de la moarte si-i erau recunoscatori. Acei oameni il pazeau ca niste fantome camuflati printre frunzele padurii deoaree Robin era urmarit de multi oameni rai care-i vroiau moartea.
Cu ajutorul oamenilor sai Robin a reusit sa omoare nenumarati dusmani ai lui si totodata ai tarii printre care: Richard Malbete spionul cersetor,Sir Guy de Gisborne,Iesbart de Blame,Sir Roger de Doncaster si multi altii…
Insa Robin avea si multi prieteni care il ajutau: Ket Spiridusul,Hob din colina,micul Jhon,Alan,lady Alice,Will arcasul,taica Tuck,Arthur prietenosul, Much fiul lui Miller si altii.
Cu ajutorul prietenilor lui,Robin reusi sa lupte impotriva lorzilor si oamenilor rai si sa-l ucida pe Sir Guy de Gisborne care era dusmanul de moarte a lui Robin si sa incendieze cuibul rautatilor care era castelul Wrangby poreclit de serbi si proscrisi castelul Evil Hold.
Robin a trait mult timp pana cand a fost otravit de stareta unei manastiri alaturi de Sir Roger de Doncaster.Inainte de a muri Robin a fost gasit de micul Jhon,Ket spiridusul si Hob din colina si ia fost indeplinita ultima dorinta:sa-l ajute sa traga o sageata in locul unde vroia sa fie inmormantat.Si acolo unde s-a infipt sageata acolo a si fost inmormanta.Dupa moartea lui Robin Hood,ceata de “aparatori ai dreptatii” s-a imprastiat,fiecare om plecand si gasindu-si un loc in lume.
Multa vreme mormantul l


  • Referate asemanatoare

Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org