Referat - SC Fitness Center SRL

Categorie
Referate Economie
Data adaugarii
acum 5 ani
Afisari
386
Etichete
fitness, center, srl
Descarcari
283
Nota
0 / 10 - 0 voturi


1.Sinteza planului de afaceri

S.C. FITNESS CENTER S.R.L. Tulcea cu sediul în Tulcea, str.Babadag nr.16, judetul Tulcea, reprezentat prin Grigore Marina si Grigoras Alina în calitate de proprietari asociati.
Societatea a fost înregistrata în registrul comertului la R43/520/2002.
Numar de asociati - 2
Obiectul de activitate potrivit prevederilor din statut: prestari servicii în domeniul gimnasticii de întretinere
Capital social –
Forta de munca : numar total 3 din care – angajati permanenti 2
- colaboratori 1

2.Scopurile personale si ale afacerii

Am hotarât sa punem bazele unei afaceri proprii pentru ca, folosindu-ne într-un mod inteligent resursele materiale si intelectuale, vom reusi sa ajungem la succesul financiar dorit mai repede pe cont propriu decât ca angajati ai unei firme. Succesul pentru noi reprezinta o afacere prospera, capabila sa ne asigure o stare materiala foarte buna, pentru ca în viitor sa îmi pot oferi atât mie cât si familiei mele o viata fara lipsuri. De asemenea alegem sa ne începem o afacere pentru a avea putere de decizie si dreptul la libera initiativa.
Afacerea va fi compatibila cu scopurile noastre pentru ca ne va oferi posibilitatea de a ne ajuta clientii sa se mentina în forma, sa aiba moralul ridicat si sa se bucure de ore de relaxare la sala noastra de fitness. Scopul nostru va fi sa ne mentinem clientii multumiti de serviciile oferite astfel încât acestia sa revina si alta data cu placere.
Într-un an ne propunem sa avem o afacere stabila si prospera cu multi clienti permanenti. Scopurile afacerii noastre pe o perioada de timp mai îndelungata, sunt extinderea într-un sediu mai mare, marirea numarului de aparate si a personalului specializat.


3.Contracte, piata, domeniu de activitate

Pentru constituirea unei firme trebuie parcursi urmatorii pasi :
actionarii stabilesc statutul firmei, ceea ce duce la constituirea ei ;
b) printr-o hotarâre judecatoreasca se înfiinteaza firma;
registrul com


Copyright © Toate drepturile rezervare. 2008 - 2024 - Referatele.org